INTERNASJONALT
KONTAKT
FOTBALL365 PÅ FACEBOOK
SPILLERPROFILEN
DAGENS KAMPER
AVSTEMNING
Hvis du kunne velge - hvilken liga ville du sett mest av på TV?
Norsk
Spansk
Tysk
Engelsk
Nederlandsk
Fransk
Italiensk
Svensk
Ingen, jeg liker variasjon av fotball fra de beste nasjonene


Webshop

Nå har du muligheten til å kjøpe effekter knyttet til Fotball365-konseptet. Det betyr at du får et produkt, samtidig som du støtter aktivitetene for spiller- og trenerutvikling i Vestfold Fotballkrets. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til espen.kirknes@fotball.no og bestille det du ønsker av utvalget:Nå selger vi "Fotball365-Bøff" til kroner 100,-. Perfekt til trening. Den kan brukes allerede nå i høst og er ypperlig vinterstid. Kjøper du lue samtidig får du bøff + lue til kroner 200,-.

Her er resten av produktene vi selger:

FOTBALL365-LUE KRONER 150,-
Fotball365-luen er perfekt for trening og kamp! Den ivaretar at man ikke fryser, samtidig som den sitter godt på hodet. Lua er 100% bomull, sort, med Fotball365-logo i front. Fotball365-luen koster kroner 150,- 


TRENERBOKA/FOTBALL365-DVD KRONER 100,-
Trenerboka er en praktisk bok for trenere uansett nivå. I den finner du nyttige tips og ulike fotballaktiviteter. Tor Thodesen, Per Egil Swift og Espen Kirknes har alle sine bidrag i Trenerboka. Med Trenerboka følger og Fotball365-DVD´en "Bedre med ball". En inspirasjons-DVD for spillere og trenere med innspill fra Nils Johan Semb, Frank Beck og mange andre. Trenerboka koster kroner 100,- hvorav hele summen går til kreftsaken. DVD´en følger med gratis! Pakken er absolutt å anbefale for både spillere og trenere.


FOTBALL365 GENSER KRONER 100,-
Disse kan kjøpes i størrelse S og XL. På genserne er det autografer av legendariske personer i Vestfold-fotballen, som Tom Sundby, Per Bredesen, Ronny Johnsen, Nils Johan Semb, Gunnar Halle, Hallvar Thoresen, Thorbjørn Svenssen, Gunnar Thoresen og Tom R. Jacobsen. Legende-genseren koster kroner 100,-. Vi er dessverre tomme i størrelsen Medium og Large.

BARNETRENERBOKA KRONER 100,-
Barnetrenerboka består av 68 sider viet Barnefotball. Den egner seg både for ledere, trenere og interesserte foresatte. Innholdet i boka er fagtemaer som er relevante for barnefotball, verdiene vi ønsker skal prege aktiviteten for spillere i 6-12 års alderen, retningslinjer for samme aldersgruppe og øvelser til trening.
Loading the player...
Administrasjon
Logg inn