INTERNASJONALT
KONTAKT
FOTBALL365 PÅ FACEBOOK
SPILLERPROFILEN
DAGENS KAMPER
AVSTEMNING
Hvis du kunne velge - hvilken liga ville du sett mest av på TV?
Norsk
Spansk
Tysk
Engelsk
Nederlandsk
Fransk
Italiensk
Svensk
Ingen, jeg liker variasjon av fotball fra de beste nasjonene


Tankens kraft en suksess!


Mandag 4. april hadde Vestfold Fotballkrets samlet over 300 personer til ”Tankens kraft”, et samarbeidsarrangement med Publicom. Foredragsholderne Kjetil Kristoffersen og Mikael Andersson ga publikum en fantastisk kveld.

I januar 2011 ble Fotball365 og Publicom samarbeidspartnere, men det var på første møte mellom de to i 2010 at det ble bestemt at ”Tankens kraft” skulle arrangeres på Quality Hotel Klubben i Tønsberg i april.

- Dagen etter arrangementet har funnet sted er det fantastisk å vite at publikum har fått varen vi lovet. Kjetil Kristoffersen og Mikael Andersson leverte på hver sin måte strålende foredrag med et innhold som alle kan bruke i sin hverdag, sier spiller- og trenerutvikler i Vestfold Fotballkrets Espen Kirknes, som også var kveldens konferansier.

Her finner du bilder fra Tankens kraft.

Kvelden ble innledet med billedkavalkade fra Vestfold-fotballen. Så var showet i gang.

- Det er alltid inspirerende å høre Kjetil Kristoffersen snakke om både det å se og ta mulighetene når de kommer. Samtidig som han kan øse av erfaringer rundt sitt møte med spennende personer fra bransjen han jobber i, sier Kirknes. 

Kjetil Kristoffersen har bygd opp Publicom som blant annet tilbyr foredragsholdere i nasjonal og internasjonal toppklasse. En av dem er Mikael Andersson.

I over en og en halv time trollbandt svensken små og store i salen under ”Tankens Kraft”.

- Med sin væremåte, sine unike historier, humor og kunnskap fikk han fram hvor viktig personlig tenkemåte er i hverdagen. Ved bruk av ulike virkemidler sørget han for at foredraget både hadde en egenverdi, samtidig som det kan være til stor nytte på lengre sikt, forteller Espen Kirknes og legger til:

- Jeg har mottatt en rekke og kun positive tilbakemeldinger etter foredraget. Jeg vil takke alle som har ringt, sendt sms og mail.

PS: Under kvelden ble det også trukket ut en vinner av en signert landslagstrøye. Vinneren ble 11 år gamle Lars Martin Dokken Solli, som sto for kveldens jubelscene. Støtteforeningen for kreftsyke barn i Vestfold fikk en signert Manchester City-drakt.

Dette er Tankens kraft!

Tankens kraft er et foredrag som handler om hvordan du kan oppnå langt mer enn hva du selv og våre omgivelser tror er mulig.

- Det er et bevisstgjørende foredrag som passer alle, 
forteller spillerutvikler Espen Kirknes.

Mikael Andersson forteller en gripende og fantastisk historie om hvordan han i 1964, ble født uten armer og bein, mot alle odds har kjempet seg fram fra en tilværelse full av begrensninger, til et rikt og fullverdig liv. Med eksempler fra sitt eget liv, som blant annet inkluderer en karriere som idrettsutøver og selvstendig næringsdrivende, forteller Mikael hvordan han etter hvert innså at de fleste begrensninger kun finnes i ens eget hode.

I foredraget får du innblikk i en personlig filosofi og vinnerkultur som kan redde liv. En av Mikaels viktigste erfaringer er at vi alle kan oppnå langt mer enn hva vi selv og våre omgivelser tror er mulig.

På samme kveld hører du også Horten-mannen Kjetil Kristoffersens historie om hvordan han gikk fra å være en lovende fotballspiller til i dag å drive et suksessfylt firma, Publicom, som leverer nasjonale- og internasjonale foredragsholdere

Målgruppe:
- Familier
- Enkeltpersoner
- Skoleklasser
- Klubber og lag
- Bedrifter

Sted: Quality Klubben Hotell i Tønsberg
Mandag 4. april 2011
Tidspunkt: 18:00 – 21:00
Foredragsholdere: Mikael Andersson - Kjetil Kristoffersen

Billettpris:
300,- pr. person

Bestilling: Gjøres til
espen.kirknes@fotball.no . Opplys om navn og adresse.

Oslo-firma støtter Tankens kraft!

Daglig leder i Royal Renhold er Vålerenga-supporter og glad i fotball. Nå støtter firmaet også Fotball365 og Tankens kraft. Sammen ønsker vi å gi bort billetter til veldedige organisasjoner, slik at personer der får med seg arrangementet Tankens kraft! Det er fortsatt muligheter til å bestille billetter til Tankens kraft mandag 4. april.

- Gjennom samarbeidspartneren Royal Renhold ønsker vi å tilby gratisbilletter til organisasjoner som gjør en kjempejobb i Vestfold! Vi vet at det er mange som gjør det, men vi har valgt ut noen, sier spiller-/trenerutvikler, Espen Kirknes, som gjør oppmerksom på at hvem som helst kan foreslå andre som også kan få på Facebook-siden til Fotball365.

Disse mottar billetter:

* Kreftforeningen
* Støtteforeningen for kreftsyke barn i Vestfold
* Voksne for barn
* Redd barna 
* Frelsesarmeen
* Huset
* Incestsenteret Vestfold


Signert Man City-drakt til Tankens kraft!Eirik Holmen Johansen har bakgrunn fra Teie, By- og kretslag. Nå er han fast inventar på Manchester Citys reservelag. Unggutten har også vært en del av Premier League-troppen til Manchester City i fire kamper. Sist mot Chelsea. Den helgen tok også hele troppen seg tid til å signere en City-drakt som skal gis bort på årets foredrag - Tankens kraft.

- Det er fantastisk at Eirik gir oss en sånn gave til arrangementet Tankens kraft. Vi vil gi den videre på arrangementskvelden 4. april. Det er særdeles moro når spillere som har forlatt Vestfold fortsatt bidrar og tenker på stedet de kommer fra slik Eirik gjør. Hans bror har jo også tidligere bidratt stort inn mot Fotball365, sier spiller- / trenerutvikler Espen Kirknes og legger til:

- Vi hadde et hyggelig møte i Tønsberg onsdag og det er morsomt å se at Eirik fortsatt er den samme gutten, selv om han nå har vært med på ting som få andre fra Vestfold har opplevd.

Fra før er det kjent at en signert landslagsdrakt gis bort på kvelden som Tankens kraft arrangeres. Nå skjer det samme med en Manchester City-drakt.

Loading the player...
Administrasjon
Logg inn