Studier
Serier
Reisebrev

INTERNASJONALT
KONTAKT
FOTBALL365 PÅ FACEBOOK
SPILLERPROFILEN
DAGENS KAMPER
AVSTEMNING
Hvis du kunne velge - hvilken liga ville du sett mest av på TV?
Norsk
Spansk
Tysk
Engelsk
Nederlandsk
Fransk
Italiensk
Svensk
Ingen, jeg liker variasjon av fotball fra de beste nasjonene


"Mesterligalære" for Johanne!Forrige uke spilte den tidligere Store Bergan og FK Larvik-spilleren, Nora Holstad Berge, kvartfinale i Champions League for Linköping mot Arsenal i London.  Det ble ”Mesterligalære” for Johanne Fridlund, som er en del av Vestfold Fotballkrets eliteprogram.

Johanne Fridlund fikk både se kvartfinalen som ble spilt mellom Arsenal og Linköping, i tillegg til å møte Nora Holstad Berge rett etter kampslutt.

- Det var gøy å se hvor nivået ligger i Champions League for damer. De var veldig fysiske, sterke og tøffe damer, sier Johanne Fridlund, som satte ekstra pris på møte med Nora Holstad Berge.

-Å møte Nora var veldig gøy, hun var ikke sjenert og pratet mye som man forsto godt. Det var gøy å høre hvor mye trenerne hennes i Sverige legger vekt på kosthold og styrketrening - for å være mer forberedt på skader.

Nora Holstad Berge måtte ta til takke med et uavgjort resultat i første kvartfinale. Det var med blandede følelser.

- Joda, litt bittert i grunn. Vi burde ledet 2-0 eller 3-0 til pause, men når annen omgang ble som den ble, er det greit. Det er et bra utgangspunkt inn mot neste match.

Arsenal hadde ball mye i 2. omgang og Linköping ble presset lavt. Det resulterte i at Nora og co. sleit med det offensive og skapte få sjanser:

- Totalt sett har vi mye større sjanser enn dem. I løpet av kampen hadde de noen få småsjanser, i tillegg til målet.

Snart er det klart for returoppgjøret.

Loading the player...
Administrasjon
Logg inn