Studier
Serier
Reisebrev

INTERNASJONALT
KONTAKT
FOTBALL365 PÅ FACEBOOK
SPILLERPROFILEN
DAGENS KAMPER
AVSTEMNING
Hvis du kunne velge - hvilken liga ville du sett mest av på TV?
Norsk
Spansk
Tysk
Engelsk
Nederlandsk
Fransk
Italiensk
Svensk
Ingen, jeg liker variasjon av fotball fra de beste nasjonene


En annerledes fotballhverdag!


Pasto ligger i Colombia. Cirka 2.500 meter over havet og huser  400.000 innbyggere. En veldig liten by i Colombia, helt sør mot grensen til Equador. Der trente Nansets Tor Martin Odberg. Det ble en annerledes fotballhverdag.

Fotballklubben i byen heter Deportivo Pasto og de spiller i øverste divisjon Categoria Primera A. De kom på 2. plass i serien etter å ha tapt med kun 1 mål i returkampen mot hovedstaden Santa Fe de Bogota i "la Gran Final de la Liga Postobón 2012" for 3 uker siden.

Deportivo Pasto er altså det nest beste klubblaget i Colombia med 50 millioner innbyggere! De kan trygt kalles ”underdog”.

Her er klubbens hjemmeside, hvor det er lagt ut youtube-klipp fra kampene.

Tor Martin Odberg (Nanset) og resten av familien satt på tribunen som eneste utlendinger blant 25.000 ville hjemmefans, da Deportivo Pesto spilte en av side kamper. Da traff de også en av trenerne for aldersbestemt fotball og dermed fikk 12-åringen trene med 12-13 åringene en lørdag.

Det var 50 spillere på treningen og de trente på en balløkke i byen, som ligger mellom to vulkaner. Treningen varte fra åtte til 10 lørdag formiddag. Etter noen øvelser delte man inn i lag og spilte kamper. Tor Martin Odberg klarte seg bra - scoret to i kamper og to på straffekonkurranser og gikk under navnet "Martines".

Kampene bar preg av enkeltmannprestasjoner på høyt nivå. Spillerne var ikke så opptatt av godt pasningsspill, slik vi er her hjemme.

- Det var gøy å få fotballvenner, men høyden var en utfordring. I tillegg var spillerne både teknisk gode og vant til høyden.

Tor Martin Odberg deltok under Fotball365-Festivalen både under treningen med Nick Spooner og kampene lørdag.

Den sympatiske unggutten vil ved hjelp av sine foresatte holde kontakt med Colombias neste beste klubb.

Loading the player...
Administrasjon
Logg inn